2018-08-12 04:10:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Derüs kedvében van

Napi horoszkóp augusztus 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma különösen foglalkoztatja az egészsége, vagy elhatározza, ezután milyen napi rutint szeretne beépíteni az életébe. Jó alkalom az életmódváltásra.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma mélyebb érzelmi életet élhet, mint általában, szívesen tölti idejét gyermekei vagy szerettei körében. Nem árt, ha odafigyel ma étkezésére és nem költekezi magát túl a lehetőségein, ne váljon túlzottan birtoklóvá.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma új arcokat, másfajta embereket keres, új izgalmakra, szokatlan élményekre, környezetre vágyik. Minden bizonnyal ezt el is érheti, változásokat hajthat végre otthoni környezetében, amivel barátait vagy családtagjait meg is lepi.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Rengeteg kommunikációs lehetőségre nyílik ma alkalma, ezek a beszélgetések igazán érdekfeszítőnek bizonyulhatnak. Remek alkalom arra, hogy megossza gyengéd érzelmeit szeretteivel, ami viszonzásra is talál.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ha szűkre szabott pénzügyi keretekkel kell ma gazdálkodnia, akkor jobb, ha elkerüli a drága éttermeket, most még többet költene, mint máskülönben. Derűs kedvében van, emberek közé vágyik.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az észszerűségnek és a realitásnak ma nagy fontosságot tulajdonít, érzelmei kissé visszafogottak. Végezzen aprólékosságot igénylő feladatokat, abban ma kiteljesedhet.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma megnövekedhet az emberi kapcsolatokra az igénye, mind az anyagiak, mind az érzelmek fontossága kiemelkedhet a mai napon. Önnek rendkívül fontos ma a külsőség és a forma, jól érezné magát egy galéria vagy egy múzeumlátogatáson.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma nem elég határozott, inkább csak azt tudja, mit nem akar, ami kevés a megvalósuláshoz. A szokásosnál jobban ragaszkodik függetlenségéhez és szabadságához, ami okozhat is nézeteltérést ön és partnere között.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma elzárkózik a külvilág elől, mert valamit nagyon a lelkére vett és nem tudja túltenni magát rajta. Önnek nagyon fontosak az erkölcsi kérdések és ma nem tudja megbocsátani mások apró hazugságait.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön nagyon becsvágyó, és sikerekben gazdag életre vágyik. Amit ma célul tűz ki, abból nem enged, kitartóan és teljes erőbedobással küzd érte, ezért ma nagyot léphet előre anyagi tervei megvalósításában.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön ma nagyon makacs és célratörő, és mindenképpen ragaszkodik az elképzeléseihez, ennek mindent képes alávetni. Ez okoz némi feszültséget az emberi kapcsolataiban, hiszen meg kellene hallgatnia a többieket is és együtt könnyebben érnének célba.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma figyelnie kell a valóságra, mert csak úgy tud talpon maradni. Jóindulatú elképzelései kissé idealisták.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: